maanantai 5. marraskuuta 2007

Kusti polkee

Hain digikamerani tänään postista :) ja siinä oliki sitte ainoa, mikä siinä asiassa oli hymiön arvosta. Saksalaisen postijärjestelmän luulis olevan kurinalanen ja hyvin organisoitu, mutta niin vaan mun hae-pakettis-postista-nyt-ja-heti-lappusessa luki väärän postitoimiston osote. !!!!!! Mitä sitä turhia oikeeta osoa, ei sillä kukaan mitään tee. Kun kaikki näetten tietää, mihin tän kaupunginosan paketit menee. Mutta onneks mulla ei ole täällä kun aikaa vaan ja sen voi käyttää erinäisissä posteissa juoksemiseen. Kukaan ei ees pahotellu tai mitään. Miksi koulussa ei ole opetettu, miten hoidetaan asiakaspalvelijan rökittäminen saksaks? Oisin tietenki ollu kohtelias ja asiallinen. Joka tilanteeseen vaan ei sovi "kiitos, olehyvä, nosepäkiva, kiitosoikeinpaljononpatosiystävällistäteiltä, notoki, tottakai, mielellään." *ärinää* (Tämä Lintu ärisee.) Kielimuurin vuoksi jouduin sitten pitämään mölyt mahassani. Äänensävyyn yritin ees jonkinlaista tyytymättömyyttä saada, mutta en tiedä oikein onnistuinko.

Auf jeden Fall mulla on nyt kamera, ja koska huomenna ei ole luentoja (vaan pitäs lukea miljoona artikkelia loppuviikkoa varten), mä ehkä käyn vähän kuvailemassa tässä lähellä :) Vihdoin matkakuvia!

Illalla alotin liikuntaharrastukseni. Ensimmäisenä listalla oli Aerobic Thai Do. Aerobickiä joo... thai do'sta en tiedä, ku en oo koskaan kokeillu, mutta luulen, että ei se nyrkeillä hutiminen ja potkiminen mitään itsepuolustusta ollu. Kuhan heiluttiin. Kauheasti oli porukkaa, ahdas sali, eikä vetäjällä minkäänlaista äänenvahvistinta. Hyvin kummiskin pysy mukana. Ei ollu hirveän raskasta, mutta hiki irtos silti ihan kunnolla. En ole vielä päättäny, menenkö ens viikolla uudestaan, vai kokeilenko jotain muuta.

Suurin ero Helsingin yliopistoliikuntaan oli (mun mielestä tietenkin, ei mitään ehdottomia totuuksia) se, että väkeä oli melkeinpä laidasta laitaan eikä juurikaan silminnähtäviä fitness-treenaansalillajokapäivä-huippuatleetteja erottunu eikä varsinkaan ollu suurin ryhmä. Toinen ero oli porukan määrä: kun Helsingissä tuntien osallistujamäärät on rajattu, täällä taas on ilmanen perusohjelma, joka on kaikille opiskelijoille maksuton eikä tarvi ilmottautua. Kolmas ero, josta varmasti voidaan kiistellä, oli tunnin laatu.. siinä mun mielestä Helsinki pesee Tübingenin. Mutta tää oli kuitenki vasta eka tunti, niin ei vielä vedetä yleispäteviä johtopäätöksiä :) Huomenna Dance Aerobic. (edit: ens viikolla ennemminkin :D)

Ei kommentteja: