torstai 19. kesäkuuta 2008

Synttäripäivä

Jee, ihkut syntzkät täällä. Onnitteluja sateli Suomesta, kiitos :) Täällä en juurikaan kelleen kertonu, että täytän vuosia, taisiko peräti neljä ihmistä tietää ja niistä kaks oli tänään kuorossa ja niistä yks oli sitten järkänny yllättäin kuoron laulaan synttärilaulun mulle :) Oooh. Olin aika liikuttunu kun fiilis oli enemmänkin yksinäinen ja jokseenkin surullinen ja sit jotain tommosta. En mä halunnu että synttärit osuu keskelle vaihtoa, mitä niitä yksikseen viettämään.

Mitäs muuta kerrottavaa? Vaihto vähenee minkä kerkee. Jäljellä on oikeestaan enää yks iso esitelmä ja miljoona tenttiä, sitte pitää kasata byrokratian vaatimat paperit ja pakata ja siivota ja.. hyvästellä kaverit ja jotenkin oudosti jättää ne tänne. Mitään muuta sinänsä en varmaan täältä kaipaakaan kun muutamaa ihmistä. Ihan kummallista. Haluan Suomeen tosi kovasti, mutta toisaalta ihan vaa ihanien ihmisten takia vois jäädä tänne. Ja miksei kuoronkin.. Mut joo. Suomi kutsuu kumminkin <3

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Pidetään ihan omat synttärit sulle sitten ku tuut vihdoin Suomeen! Saat leipoa mokkapaloja ja vaikka mitä ;) ei vaan, saat hirveen kasan lahjoja ja semmosta :) Terkkuja!!

Lintulai kirjoitti...

Voin mä leipoo :D _o_

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää synttärii. <3 (näin myöhässä tänne) Rakastan sua nyt ja aina vain forever and ever. <3 :)