sunnuntai 9. syyskuuta 2007

Tilannekatsaus kuukautta ennen lähtöä

Ennen lähtöä on monta, monta asiaa, jotka on saatava hoidetuksi. Ensi viikolla mulla on töissä iltavuoro, joten voin kuluttaa ns. vapaat aamut nukkumisen sijasta myös soittelemiseen.

  • pitää irtisanoa nettiliittymä, ihan tosissaan. Kaksi viikkoa olen soittanut joka päivä ja paras jonotusaika oli alle kahdeksan minuuttia. Kuuden minuutin kohdalla kuuntelin vieläkin jonotusmusiikkia, ja kärsivällisyys loppui. Ehkäpä tiistaina onni potkaisee ja jaksan jonottaa niin pitkään kuin tarvitsee.
  • pitää soittaa viimetalviseen työpaikkaan ja kinuta työtodistus.
  • pitää ottaa yhteyttä vakuutusyhtiöön ja järjestää vakuutukset kuntoon, hommata matkavakuutus.
  • jos jaksan, soitan pankkiini ja sovin tapaamisen lokakuun alkupäiviksi. Suomen pään raha-asiat pitää saada kuntoon ja hoitumaan mahdollisimman automaattisesti.
Muuttoasiat ovat ehkä hanskassa. Pikkuserkkuni Tampereelta asti lupasi alustavasti ruveta muuttomiehekseni, ja muuttopäivä on syyskuun viimeinen. Siihen mennessä pitäisi pakata ja sitä ja tätä. Tärkeysjärjestyksessä ensimmäisenä on taatusti tärkeiden paperien löytäminen ja järjestäminen kansioon.

Vaikka en halua kuulostaa vainoharhaiselta tai ylihuolehtivalta, mielestäni on oleellista hoitaa asiat niin, että jos jotain sattuu (mitä ei tietenkään toivota eikä edes odoteta, kaikki menee hyvin ja piste), homma pysyy hanskassa. En ehkä ole tekemässä testamenttia vielä näin nuorella iällä. Ehkä :D Jutut suunnitelluista terrori-iskuista eivät suinkaan lievennä huoltani, että "mitä jos." Älkääkä nyt ruvetko huolehtimaan tai mitään! Vakuutukset ja ennakkojärjestelyt tehdään sitä varten, että niitä ei tarvita. Tunnetusti sateenvarjokin otetaan mukaan siksi, että voidaan huomata auringon paistavan kirkkaalta taivaalta. Sovitaan, että olen vain pessimistinen realisti.
(mitä tulee tuohon testamenttipätkään, niin kaikkein pahimman sattuessa haluan itse vaikuttaa pienen omaisuuteni jakoon. Kun rintaperillisiä ei ole, haluan jakaa tavarani ja rahani tärkeille ihmisille ja piste. Enkä ole kuolemassa, piste.) Piste.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

she on hjyvä että sait sitten sen muuttoauton järkättyä :)