maanantai 28. heinäkuuta 2008

Ylihuomenna kotiin!

Russakkani, tällä tädillä on about kaks päivää jäljellä Tyypinkenissä. Hain viimesen todistuksen aamulla ja kävin kansainvälisten asioitten osastolla täytättämässä paperit kuntoon, koko show on yhtä allekirjotusta vaille valmis. Sen saan luonnollisesti vasta huomenna, vastaanottoajat kun on täällä hyvinnii mielivaltasia, eikä palveluitten käyttäjien kannalta aina mahottoman käytännöllisesti aateltu. Opintosuoritusotteeseen kirjautu pyöreät 60 opintopistettä - mä olen yyylpeä itestäni, ku mietitään, että talvelta kerty se about 20. Väkersin ihan kiitettävän määrän siis nyt kesällä. Helpotti kyllä kummasti, ehkä tää meneekin ihan mutkattomasti loppuun.
Läppäristä on todennäkösesti näytönohjain tai näyttö romuna. Periaatteessa toivon jälkimmäistä, koska sitten vaan isketään kotona kone monitoriin kiinni, pelastetaan mitä voidaan ja poistetaan loput, ja kiukutellaan kone takuuhuoltoon turvallisin mielin. Eipä siellä muuta tärkeetä ole kun kaikki valokuvat tältä reissulta, ja joillain niistä kuvista on jopa tunnearvoa, vaikkei uskos.
Tänään vielä Stuttgartiin ihmettelemään. Tuhottoman kuuma on, tulen paistettuna takas. Ruskettunu en sentään oo ku ehkä vahingossa vähäsen.
Voinemme päätellä, että tänään on parempi päivä ku mitä lauantaina oli.

Matkailu on sitte hirmu kivaa muuten. Toissaviikolla pistin 6,8kg menemään Suomeen, tänä aamuna 10,3kg. Vielä yhen laatikon joudun lähettämään, koska kaikki vaan ei mahu matkalaukkuun. Miten ihmeessä sitä tavaraa kertyy?

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Paljon tommosten laatikoitten lahettaminen maksaa? o.O

Lintulai kirjoitti...

Ihan törkeän paljon. En kehtaa ees julkisesti kertoa, mutta toivon, että tulis kalliimmaks ostaa toinen matkalaukku ja maksaa ylikiloista lentokoneessa. Tänään muuten lähti viimonen, 5kg painoa.