perjantai 5. lokakuuta 2007

Tsa-daah!

 Viikko sitten muutin Helsingistä Lahteen ja oon nyt virallisestikin lahtelainen. Suomen vakiosote on siis täällä Suden luona. Muutama päivä keretään vielä leikkiä "avoparia" ja sitten lähenkin Saksanmaalle ihan liian pitkäks aikaa seurustelunäkökulmasta. Mutta hyvä reissu siitä tulee.

Maksoin just laivamatkani Helsingistä Tukholmaan. Alun perin mulla oli varattu kalliimmasta hytistä paikka, mutta nyt huomasin, että halvemmassa hytissä olikin tilaa, niin tietenkin muutin varaustani. Kun aamiaisen hinta on sen 8e, niin kalliimpi hyttipaikka makso 53e ja tää halvempi maksaa sitten enää 37,50e. Mieletön hintaero, ja nyt mun satasen matkustusbudjettini pitää vielä paremmin. Tietenkin laadusta saa maksaa ja huonommasta hytistä maksaa vähemmän, toi on sisähytti kun kalliimmassa oli ikkuna ulos. Enpä mä sitä hyttiä muuhun tarvi kun siihen, että ei tarvi käytävällä istua ja itkeä ikävääni.

Pahoittelen, etten ole saanu aikaseks kirjottaa useemmin tänne, yritän parantaa tapani ja pitää teiät harvat lukijat paremmin ajan tasalla. Nyt on vaan kaikki muuttotouhuilut ja tän viikonlopun automatkailu varastanu ajan ja ajatukset, niin ei ole blogeilu jaksanu innostaa. Iltapäivällä suunta kohti Huittista, jännää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Harva lukija nostaa kätensä :) ...heiluttaa ja kiittää päivityksestä. Mites se autoilu?

Lintulai kirjoitti...

Autoilu ihan hyvin :) On vaan kamalan väsy ja vähän selkä kipeä, tottumattomuutta. Tonni on jo tullu lisää mittariin :D