torstai 24. tammikuuta 2008

Kotia kohti :)

007Kuvan on ottanu kaverini tiistaina, kun oltiin sen luona värkkäämässä luumullista jauhelihamureketta ja perunamuussia :D Oli kuulemma kuvaamisen arvonen tekniikka mulla. Työvälineenä mineraalivesipullo muovipussissa, ei ollu semmosta muussarivehettä (ei ole muuten täälläkään) enkä parempaakaan keksiny. 

Minä käytin luennolta lintsaamani ajan tänään lentoasioiden sumplaamiseen. Huhtikuun alussa menen loman kaheks viimeseks viikoks Suomeen, mutta zissus kun lennot maksaa! Lennän nyt sitten ensin Tukholmaan ja siitä sitten toisen yhtiön koneella Helsinkiin niin, että oon aamuyöstä vasta kotona Lahessa. Joudun huolehtimaan matkalaukkuni ite, joten täyty jättää riittävästi aikaa koneenvaihtoon, ja sehän tarkottaa useita tunteja, kun ei yllättäen kukaan lentele Tukholmasta Helsinkiin kovin usein. Ja sama homma on sitten takastulomatkalla, odotus meinaan.
Yhteensä kustansi kuitenkin n. 130e eikä halvemmalla ois päässy jos ois yhtä ja samaa lentoyhtiöö käyttäny. Onko Helsinki tosiaan niin syrjässä ja tylsä paikka, ettei nuat lentoyhtiöt oikein sinne asti lentämistä harrasta? Tai sitten Tukholma on vaan liian lähellä. Mutta pitää ottaa kirja tai pari mukaan, niin on jotain tekemistä.

Mulla on huomenna esitelmä sanojen tunnistamisesta. Huonosti valmistautumisen voipi jokainen itse määritellä :D Illanjatkoja.

2 kommenttia:

Stazzy kirjoitti...

Myöhäistä, mutta olisit lentänyt Frankfurtista. Menopaluu Helsinkiin 80-100 euroa... Kantapään kautta oppii.

Lintulai kirjoitti...

Sinänsä juu, mutta Tübingenistä Frankfurtiin ei ihan ilmaseks pääse ja siitä tuleekin jo lisähintaa sen verran että tällä kertaa tuli halvemmaksi lentää näin hankalasti. Kiitos kommentista :)